Praktijkinformatie

Wij zijn een NHG-geaccrediteerde duopraktijk-team, waarin nauw wordt samengewerkt tussen de huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes. Laagdrempelig contact en makkelijke bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden huisartsgeneeskundige zorg bij u in de buurt. Onze samenwerking kan voor u betekenen dat uw vraag of probleem ook door een van onze doktersassistentes of praktijkondersteuners kan worden opgelost. Zij werken onder de verantwoordelijkheid van uw huisarts en zijn speciaal opgeleid en getraind om medische vragen te beantwoorden.

U bent als patiënt bij een van de twee artsen ingeschreven, dit is uw huisarts. Als een van de twee artsen afwezig is, kunt U terecht bij de andere huisarts of, als een specifieke behandeling (denk bijvoorbeeld aan het geven van een specifieke injectie of het plaatsen van een oor tampon etc) door één van de twee artsen wordt uitgevoerd. Wanneer beide artsen afwezig zijn en de praktijk gesloten is wordt de praktijk waargenomen door de artsen van het nabij gelegen (loopafstand, 250m) gezondheidscentrum “ Het Kruispunt” Informatie over de waarneemregeling vindt u hier:

 

Waarneempagina

 

Wij hebben praktijkondersteuners gespecialiseerd in diabeteszorg, COPD/astma en psychologische hulpverlening. Onze praktijk is aangesloten op het Landelijk Schakel Punt (LSP) Via het LSP kan, na uw toestemming,  uw dossier bij spoedgevallen buiten praktijkuren ingezien worden op de huisartsenpost Hadoks.

Wilt u dat zorgverleners uw medische gegevens ten behoeve van de zorg voor u elektronisch kunnen delen met andere zorgverleners? Geef dan als uw huisarts of apotheker daarom vraagt hiervoor uw toestemming. Ook kunt u zelf uw toestemming geven. Dit kan online op www.ikgeeftoestemming.nl en anders gewoon op de praktijk. Het kan zijn dat meerdere zorgaanbieders gegevens over u hebben die ze willen delen. Geeft u dan bij elke zorgaanbieder uw toestemming. Meer weten? Klik op de onderstaande link

 

ikgeeftoestemming.nl