Deze link brengt u direct naar het Zorg Online platform.

Wat is ZorgOnline en wat zijn de mogelijkheden?

Afspraak plannen


Het ZorgOnline platform biedt u de mogelijkheid om waar u dan ook bent online een afspraak in te plannen bij huisartsenpraktijk Tombrock.

Afspraak plannen

Herhaalrecepten


Herhaalrecepten, dit zijn recepten die u dagelijks gebruikt, kunt u 24/7 op een formulier invullen en naar de praktijk zenden.

Herhaalrecept aanvragen

Vragen stellen


Stel uw medische vragen direct aan onze artsen via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.

Stel uw vraag

 

Wat is Zorg-Online?

Zorg-online bied U de mogelijkheid om op het moment dat het U het beste schikt een aantal interactieve functies op onze site te gebruiken. U kunt:

 1. Direct een afspraak maken
 2. Een herhaalrecept bestellen
 3. Via een eConsult een contact met de huisarts aangaan.

Scroll naar beneden voor meer informatie over Zorg-Online.

Zelf een afspraak inplannen

U kunt online afspraken maken . Als U online een afspraak maakt kunt U bij uw huisarts , waar u staat ingeschreven op een aantal daarvoor gereserveerde spreekuur plekken een afspraak maken.

Het kan zijn dat u geen beschikbare tijd ziet, dit betekend niet dat U op die dag geen afspraken kunt maken. U kunt in dit geval het best contact opnemen met de assistenten.

 

Afspraak inplannen

Online herhaalrecepten bestellen

U kunt online een herhaalrecept bestellen. Herhaal recepten zijn recepten die eerder in het afgelopen jaar door onze praktijk zijn verzorgt. Het betreft medicijnen die u regulier gebruikt, antibiotica vallen hier onder andere niet onder. Deze optie is alleen voor recepten en niet voor andere zaken zoals vragen of andere zaken.

 

Herhaalrecept bestellen

Digitaal een vraag stellen

Nadat u zich hiervoor persoonlijk heeft aangemeld en eenmalig de instellingen aan u en onze kant zijn gemaakt, kunt gebruik maken van de mogelijkheden van het eConsult. Met eConsult kunt u met medische vragen bij ons terecht. U ontvangt een berichtje als de arts uw vraag beantwoord heeft.

eConsult is echter niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Neem in deze gevallen direct telefonisch contact op met uw huisarts.

 

Het E-Consult


  Is bedoeld voor vragen over: 
 • vragen over leefstijl
 • vragen over medicijnen
 • vragen over onderzoek en uitslagen van onderzoek
 • vragen over klachten waarvoor u eerder op het spreekuur bent geweest
 • Meedenk vragen over chronische ziekten, zoals hoge bloeddruk, astma of suikerziekte
  Is niet bedoeld voor vragen over: 
 • spoedeisende vragen
 • vragen over een nieuwe klacht of verwijzing
 • vragen waarvoor (mogelijk) lichamelijk onderzoek nodig is
 • emotionele / psychische problemen
 • terugbel verzoeken

Er wordt naar gestreefd uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Echter kunnen wij dit niet altijd garanderen, vanwege bijvoorbeeld nascholing, nachtdienst of andere afwezigheid.Start een eConsult