Bij afwezigheid waarneming door:Wanneer wij afwezig zijn ( bv voor nascholing of vakantie) kunt U op de pagina de waarneming vinden.  

In de avond, de nacht en de weekend- en feestdagen wordt waargenomen door de dienst HADOKS Acute Zorg, tel.: 070-3469669.
Voor informatie over deze dienst, zie www.hadoks.nl/patienten/acute-zorg/Medicatie: zorg voor voldoende medicatie voorraad van ± 1 maand aan reserve. In de vakantietijd verstrekt de apotheek uw herhaalmedicatie voor maximaal 30 dagen (psychofarmaca en opiaten uitgezonderd).

 

Algemene toelichting waarneming

Medicatie: zorg voor voldoende medicatie voorraad van ± 1 maand aan reserve. In de vakantietijd verstrekt de apotheek uw herhaalmedicatie voor maximaal 30 dagen (psychofarmaca en opiaten uitgezonderd).

Als uw eigen huisarts overdag afwezig is (b.v. door nascholing of vakantie), dan zal een collega huisarts voor hem of haar bij spoedgevallen waarnemen.

Indien de dokter er niet is, dan kunt U op de website en op het gebruikelijke telefoonnummer van de eigen praktijk telefonisch horen bij welke huisarts U een afspraak kan maken (telefoonnummer 070-3931000).

De praktijk wordt waargenomen door: 

Huisartsenpraktijk Dr Mahabir               070-3944407 of kies 7

In de avond, de nacht en de weekend- en feestdagen wordt waargenomen door de dienst SMASH tel.: 070-3469669.

 Voor informatie over deze dienst, zie www.hadoks.nl/patienten/acute-zorg/