Griep en pneumokokken vaccinatie 2020

Griep en pneumokokken vaccinatie 2020


Op zaterdag 24 oktober zullen wij dit jaar de griepprikken geven. Vanwege de corona epidemie vaccineren wij alleen op deze dag in groepsverband . Om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen zullen wij dit jaar niet op de praktijk vaccineren maar in wijkcentrum Stervoorde ( Dr H.J. van Mooklaan 1 ). Als U volgens de richtlijnen van de Landelijke Huisartsenvereniging in aanmerking komt voor de griepprik ontvangt U de komende dagen de uitnodiging. Voor verdere informatie verwijzen wij u via onze site naar de thuisarts.nl of via de link https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen.

Dit jaar zullen mensen die geboren zijn tussen 1941 en 1947 tevens een uitnodiging krijgen voor de pneumokokken vaccinatie. Deze vaccinatie zal ook plaats vinden op zaterdag 24 oktober in het wijkcentrum Stervoorde, let op : U krijgt dit pneumokokken vaccin gelijktijdig met het griepvaccin, degene die in aanmerking komen voor deze vaccinatie kunnen ook binnen kort de uitnodiging verwachten met een informatie brief over deze vaccinatie. Deze en verdere informatie kunt U teruglezen via onze site bij de thuisarts.nl of   de link: https://www.thuisarts.nl/pneumokokken/ik-denk-erover-om-prik-tegen-pneumokokken-te-halen

Op zaterdag 24 oktober zullen beide vaccinaties plaatvinden middels gestructureerd inloopspreekuur waarbij U welkom bent binnen tijdsblokken , deze zijn op 1e letter van uw achternaam. Hieronder staat het schema, op alfabet ( achternaam), voor het voor de griepvaccinatie.

 9.30-11.00 uur de letters A tot en met F

11.00-12.30 uur de letters G tot en met M

pauze

13.30-15.00 uur de letters N tot en met S

15.00-16.00 uur de letters T tot en met Z

 

Noot 1 : U wordt alleen gevaccineerd op vertoon van uw uitnodiging

Noot 2 : Wij vragen U een mond/neus masker te dragen. 

Noot 3 : Als een niet in het voor U gereserveerde blok kan, kunt U binnen een van de andere blokken komen.

Noot 4 : Wij vragen U alleen naar Stervoorde te komen, onze gastvrouw zal begeleiders vragen buiten te wachten.  

Noot 5 : Op het vaccinatie spreekuur wordt alleen gevaccineerd

Noot 6 : Wanneer U geen indicatie heeft voor een griepprik kunt U niet via ons gevaccineerd worden, de apotheek en de groothandels hebben geen vaccins voorradig.